Nå i det 21. århundret er det aller meste mulig. Man kan fly til New York for en tusenlapp, man kan kjøpe eksotiske frukter på alle supermarked i Finnmark, og man kan tjene penger ved å satse på sjakk. Det kule med alt dette er at det meste kan gjøres rett fra mobilen! Ja, man går jo rundt og bærer på en ordentlig underholdningsmaskin!

chess_money_294297851

Sjakk som sport

Sjakk er et veldig gammelt bordspill, og som alle spill der mennesker konkurrerer mot hverandre, har folk satset på sjakkspillere i alle år. Sjakk var aldri særlig populært her i Norge, men når Magnus Carlsen kom på banen og plutselig satte landet vårt på verdenskartet, ble situasjonen helt annerledes. Nå ville alle plutselig sende ungene sine på sjakkskole, og vi er derfor i ferd med å se en hel generasjon av norske sjakkspillere vokse opp. Dermed blir det ekstra spennende å satse penger på sjakk. Det finnes en rekke spillesider på nettet der man kan satse penger på diverse begivenheter fra sportens verden. Sjakk inkludert. Du kan blant annet lese en grundig betser anmeldelse, der det nye casinoet får meget god karakter for å legge ut odds på det aller meste. Skap en konto, sett inn penger og sats på Magnus til å vinne det neste Sjakk-VM. Slikt blir det penger av!

Liveturneringer

Du kan dessuten oppsøke sjakkmesterskapene på egenhånd og satse penger mens du er der. Finn noen som også er ivrige, og spør om de ikke vil vedde på hvem som vinner. Det er selvsagt mye mer tungvint, dette, men så får man en helt annen opplevelse også. Pass dog på – i mange land er det forbudt å vedde penger i det private. Her i Norge, blant annet. På nettet er det dog ingen begrensninger, og du kan faktisk satse penger på sjakk fra mobilen mens du sitter og følger med på et mesterskap live.