Poker er forholdsvis lett å lære, men desto vanskeligere å mestre. Selve grunnreglene er enkle. Man må lære seg de ulike pokerhendene, og man må lese reglene for den varianten av poker man ønsker å spille. Reglene varierer litt fra spill til spill, men de fleste lærer spillet på kort tid. Det som er vanskelig å lære seg, er pokerstrategi. Man må lære seg å vurdere starthendenes potensial, og man må spille hver hånd på den beste måten for å øke vinnersjansene. Dette krever tid.

Spillere som vil bli skikkelig gode i poker, bør lese alt de kommer over om pokerstrategi. Heldigvis finnes det mange nettsider om pokerstrategi, slik at det er lett å finne den informasjonen man trenger.

I Norge kan man bare spille poker lovlig på nett dersom man vil legge en innsats på bordet. Det er tillatt å spille poker sammen med venner så sant man ikke spiller om penger, men dersom man vil satse penger, må man spille på nettet. Heldigvis er det både lett og morsomt å spille poker online.

Dersom man vil delta i en turnering, er det lurt å samle litt erfaring først. Det beste er å starte på de laveste nivåene, og jobbe seg oppover etter hvert som man blir flinkere. I tillegg bør man lese om pokerstrategi. Mange turneringer er åpne for alle som er registrert hos Betsafe, men det lønner seg alltid å lære spillet skikkelig før man deltar i turneringer. Da har man bedre sjanser til å hevde seg. Turneringsspill er ekstra spennende, og man kan vinne fine premier. Men det viktigste er selvsagt å ha det morsomt mens man spiller.