Alle typer spill kan være spennende, spesielt dersom du spiller med ekte penger. Blant bordspill, er både rulett og Blackjack spennende, og poker er selvsagt spennende når man har satt seg inn i strategien.

Online Game

Spennende spilleautomater

Noen spilleautomater har valgt skumle temaer. Et eksempel på det er Aliens. I dette spillet kan du føle litt på den grøssende stemningen, samtidig som du også kan vinne penger. Andre skumle spill er klassikeren Bloodsuckers, og nykommeren Creature from the Black Lagoon. Disse minner litt om skrekkfilmer. Sjekk også ut Frankenstein og Jurassic Park.

Sesongbaserte spill

Liker du skumle spilleautomater, bør du også lete etter automater med Halloween-tema. De handler gjerne om gjenferd, spøkelser og lignende. Spill med juletema kan også være spennende. Vi anbefaler Ghosts of Christmas. Spillet er basert på den klassiske historien om Scrooge, som hater julen, og får besøk av tre spøkelser i løpet av julenatten. Spøkelsene dukker selvsagt også opp i dette spillet. Selv om disse automatene har et sesongpreg, er de tilgjengelige hele året, så du kan spille dem midt i april, hvis du vil.

Progressive spilleautomater

En spilleautomat med progressiv jackpot er ekstra spennende, fordi du kan vinne mange millioner. Mega Fortune har lenge vært en favoritt, og oppfølgeren Mega Fortune Dreams byr også på mye spenning. Cosmic Fortune er både sjarmerende og spennende, og du kan vinne jackpoter. Super Lucky Frog er en annen sjarmerende automat med progressive gevinster. Hall of Gods er også en klassisk progressiv spilleautomat som byr på mye spenning.

Spennende bordspill

Ikke bli så oppslukt av spilleautomatene at du glemmer å prøve de klassiske bordspillene. De kan også by på spenning, spesielt dersom du velger et livespill. Du kan ikke vinne progressive jackpoter på bordspill, men du får oppleve en unik stemning. Liker du spenning, bør du også delta i casinoturneringer.