Alle kompetansespill krever en strategi. Kanskje ser du ikke på rulett som et kompetansespill, men forhåpentligvis endrer du mening etter å ha lest denne artikkelen. Strategiene kan minne mye om hvordan man blir en vinner i sjakk.

roulette_287205473

Ufortjent rykte

Rulett har fått et ufortjent rykte, for mange tror at spillet er et rent lykkespill. Flere matematikere vil nok si seg å være uenig i dette, for ved å velge en progressiv strategi, er det uansett mulig å få sannsynlighetene nærmere over på sin side, enn om man ikke hadde noen strategi i det hele tatt. Når hørte du for eksempel om en sjakkspiller som ble verdensmester uten å ha en god vinnerstrategi? Det samme gjelder for rulett-spillerne, men de er nok mye mer hemmelighetsfulle enn hva vi aner.

Hva er Magnus Carlsens hemmelighet?

Mange hobbyspillere lurer nok fælt på hva som er Magnus Carlsens hemmelighet. Er han bare så mye smartere enn oss alle andre, eller er det strategien hans som har gjort han til verdensmester i sjakk? Det finnes mange intervjuer hvor han selv sier at han våger mer enn motstanderne sine, altså at han tørr å ta flere sjanser. En vinnende rulettspiller vil nok mene akkurat det samme, at han gjør noe andre spillere ikke tør. Ønsker du å teste ut rulett kan du gjøre dette helt gratis hos Videoslots.

Vant millioner på rulett

Mange kjente personligheter gjennom historien har vært fascinert av rulett. En var forfatteren Leo Tolstoj, som hadde en helt egen strategi for spillet. Han likte å satse på fire tall samtidig, og økte innsatsen med en enhet etter syv tap. Etter en ny rekke med fire tap, økte han innsatsen igjen til en enhet. Det finnes mange måter å øke vinnersjansene sine på enn å sette alt på fargen rødt, selv om Chris Boyd, som er kjent som den mestvinnende rulett-spilleren, gjorde akkurat dette.